U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verkocht

8700 Tielt

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

Waardevolle woning/handelszaak met 3 slpks, 3 garages en zuidgerichte tuin op 1235 m².

Waardevolle woning/handelszaak met 3 slpks, 3 garages en zuidgerichte tuin op 1235 m².

Deze zeer ruime half-open woning beschikt over centrale verwarming, dubbele beglazing, een geïsoleerd dak en 20 zonnepanelen met groenestroomcertificaten.

Daarnaast is deze woning zeer geschikt voor iemand met een zelfstandig beroep, aangezien er in deze woning ruimte troef is en op gelijkvloers ook een potentiële handelsruimte met aparte bureauruimte heeft. Ook als kangoeroewoning kan deze woning perfect dienst doen aangezien er op de benedenverdieping reeds een ingerichte keuken is voorzien. Verder zijn er nog twee ruimtes waarvan een living en een slaapkamer kan gemaakt worden

Indeling:

-Gelijkvloers: inkomhal (9m²) – apart toilet - handelsruimte / praktijkruimte (24 m²) geschikt voor een zelfstandig beroep met nog een aparte bureau – of praktijkruimte (16 m²) – ingerichte keuken (18 m²) – stookruimte – 2 inpandige garages (21 m² en 44 m²) – bescheiden werkatelier – ruim overdekt terras – aangebouwde ruime garage (40 m²) (ook toegankelijk voor een camionette of mobilhome)

-Verdiep: deze verdieping is volledig ingericht als woning met een ruime lichtrijke living (45 m²) met een houtkachel – volledig ingerichte keuken (21 m²) (toestellen van AEG en Novy) – badkamer (8 m²) met ligbad, douche en 2 lavabo’s - 3 ruime slaapkamers (14 m², 14 m² en 12 m²) – aparte koele berging – apart toilet – ruim zuidgericht terras over de volledige lengte van de woning – volledig geïsoleerde zolder boven de gehele woning

-Tuin: Zuidgerichte tuin voorzien van een serre en toegang naar de achtergelegen wijk. Verder is er zowel op het gelijkvloers als op het verdiep een zeer ruim terras.

Extra’s : stadswater, regenwater en putwater – 20 zonnepanelen met groenestroomcertificaten
De EPC-score is van voor er dubbele beglazing werd voorzien en de zonnepanelen werden geplaatst !
.



-


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed