Helaas, dit pand is verkocht

8800 Roeselare

ENERGIEZUINIGE JONGE NIEUWBOUW MET 3 SLPKS EN BIJGEBOUW.

ENERGIEZUINIGE JONGE NIEUWBOUW MET 3 SLPKS EN BIJGEBOUW.

Bekijk tussen onze foto's de plannen van het huis en merk op dat er naast de woning een zij-ingang is, waar u uw fietsen kun plaatsen, of toegang verschaffen tot het achterliggend bijgebouw waar u eventueel een vrij- of bijberoep kunt beoefenen.

Verder nog de volgende extra's die de woning aantrekkelijk maken:
De bouwstijl maakt dat deze gesloten woning toch een zeer ruimtelijk en licht gevoel geeft. De niveauverschillen in het huis, maken dit een mooi architecturaal geheel. De woning is volledig nieuw gezet in het jaar 2011 en beschikt dus over de nieuwste technieken. Er is op het gelijkvloers vloerverwarming, op de verdiepen zijn er radiatoren op de condenserende combi-ketel van ATAG. Ventilatie systeem-D, hoogrendementsglas... Mooi open keukeneiland, uitgerust met toestellen en met bijhorende zittafel aan de koepel bij het plat dak.
Veel bergruimte in het huis, een regenwaterput van 5.000L en 2 toiletten.

Het achterliggen gebouwtje staat er momenteel casco bij. Kan afgebroken worden voor een grotere tuin, of behouden worden als praktijkruimte of hobbyruimte. De afmetingen zijn 6,2mx6,7m en het bestaat uit 2 verdiepen.

EPC 192kWh/m², KI 695.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed