U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verkocht

8970 Poperinge

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

STADSWONING MET 4 SLPKS, 2 BADKS, EN GARAGE OP 540M²

STADSWONING MET 4 SLPKS, 2 BADKS, EN GARAGE OP 540M².

Aanschouw onze 3D-visualisatie en opmetingsplannen om het potentieel van deze woning optimaal waar te nemen.

Deze woning werd in 2007 zo goed als volledige gerenoveerd. CV op aardgas, isolatie, dubbel glas (behalve in living), uitbouw met nieuwe keuken met kookeiland en zicht op de tuin, garage,...

Op het gelijkvloers bevindt zich een eerste badkamer (toegankelijk vanaf de tuin) en apart gastentoilet aan de inkomhal. De living is gescheiden van de keuken waar de eettafel staat. De keuken (met vaatwas) is nieuw en heeft zeer veel bergplaats. Tot slot is er op het gelijkvloers nog een doorsteek naar de garage, waar zich het technisch lokaal/wasplaats bevindt. In de garage kunnen eventueel zelfs 2 wagens binnen.

Op het eerste verdiep bevindt zich een tweede badkamer met ligbad, lavabomeubel en tweede toilet. 2 slaapkamers waarvan 1 makkelijk dienst kan doen als dressing, zo ziet u op de foto's.
Boven de garage zijn nog een ruime bureauruimte die eventueel ook dienst kan doen als slaapkamer, en een nog een zolderberging. Deze ruimtes zijn vlot te betreden via een hal tussen de woonkamer en woonkeuken.

Op het tweede verdiep (hoofdgebouw), zijn nog 2 mooi afgewerkte slaapkamers in het dak.

Extra: Aanwezigheid van een regenwaterput (10.000L) en putwater, klein beschrijf (5%) nog steeds mogelijk (KI 743), EPC 301kWh/m², totale perceeloppervlakte 540m² waar u de hele dag van de zon kan genieten. Ketel (aardgas) en elektriciteit zijn recent vernieuwd.

Voor meer info of een bezoek kunt u rechtstreeks terecht bij dossierbeheerder Louis Vandermarliere op 0494/94.15.74 of via louis@partnersinvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed