U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verkocht

8900 Ieper

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

HALF-OPEN WONING MET 4 SLPKS, ZUID-OOST GERICHTE TUIN EN GARAGE

Deze half-open woning is gelegen op de rand van Ieper op wandelafstand van het stadscentrum en nabij verschillende invalswegen. Naast de zuid-oostgerichte tuin beschikt deze eigendom ook over een aparte garage met automatische sectionale poort die toegang geeft naar de tuin. Alsook is er een waardevolle zijdelingse toegang (rechts van de woning) naar de achtergelegen tuin.

Deze rustig gelegen woning werd reeds overal voorzien van hoogrendementsglas. Daarnaast is het dak reeds voorzien van een onderdak, waardoor u het dak gemakkelijk kunt isoleren. Verder is deze woning momenteel verhuurd aan voortreffelijke huurders voor 600 euro / maand. Dit geeft u als verhuurder een bruto-rendement van 3,07% !

Indeling:

-Gelijkvloers: inkomhal met apart toilet - lichtrijke living met een zitruimte en een eetruimte - berging - ingerichte leefkeuken met elektrische kookplaat, oven, dampkap en spoelbak

-Verdiep: nachthal - 3 slaapkamers - badkamer met douche, enkele lavabo en toilet

-Zolder: ingerichte zolder die gebruikt kan worden als 4de slaapkamer

-Kelder: droge kelder in 2 delen

-Achteraan: zuid-oostgerichte tuin met bijhorend zonneterras - aparte garage met automatische sectionale poort die toegang heeft naar de tuin - buitenberging voor het opbergen van uw tuingerief - zijdelingse toegang rechts van de woning naar de achtergelegen tuin.

Extra's : stadswater en regenwater - verwarming op gaskachels - dak voorzien van een onderdak - grondoppervlakte = 316 m² - KI = 433


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed