Helaas, dit pand is verkocht

8900 Ieper

Omschrijving

Gerenoveerde woning met 3 slpks, tuin, garage en aparte zij-ingang op 330m².

Gerenoveerde woning met 3 slpks, tuin, garage en aparte zij-ingang op 330m².

Deze woning ligt op exact 1,3km van de Ieperse Grote Markt, op het einde van een doodlopende straat waar dus nagenoeg geen verkeer is.
Het perceel is volledig afgebakend met omheining en daarna omgeven door een wandelpad. Er is reeds een zij-ingang naast de garage om het perceel te betreden, maar u kunt altijd een bijkomde ingang maken voor vuilbakken of fiesten.

De woning werd in de laatste jaren volledig op punt gezet, niks op aan te merken. Het EPC heeft een waarde van 201 kWh/m² door nieuw glaswerk, dakisolatie,...

De (gescheiden) riolerings- en afvoerbuizen, buizen van sanitair,.. alles is vernieuwd. De woning is ook onderkelderd, waardoor, in geval van nood, makkelijk alles terug kan bereiken.

De afmetingen en indeling vind u terug op de plannen tussen de foto's.

Extra: Perceelopp. 330m², KI 599, verwarming HR-ketel op aardgas met radiatoren, nieuwe ramen in PVC (draai-kip), regenwaterput van 3000L.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed