U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verkocht

8900 Ieper

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

€ 155.000 PAREL VAN EEN WONING- OP 5 m VAN DE VESTINGEN EN 100 m vh CENTRUM

€ 155.000 PAREL VAN EEN WONING- OP 5 m VAN DE VESTINGEN EN 100 m vh CENTRUM

Instapklare, modern gerenoveerde woning, uitnodigende moderne inkom, gastentoilet met automatische verluchting, ruime moderne ingerichte living (28m²) veel lichtinval door de vele ramen en lichtkoepels, ingemaakte kasten, open keuken met ingebouwde vaatwas, oven, microgolf, dampkap en gasfornuis, moderne vloeren en in de living massieve parket met moderne open trap in inox en hout, berging naast de keuken met aansluiting voor wasmachine en droogkast

1ste verdiep (37 m²) : moderne met inox afgewerkte overloop naar de slaapkamer (15 m²), wand met ingemaakte kasten, moderne badkamer (10 m²) in aansluiting met de slaapkamer met douche en lavabomeubel, volledige dressing in aansluiting met de badkamer, extra polyvalente ruimte (mogelijkheid 2de slaapkamer) Overal CV op aardgas hoogrendementsketel Type Remeha, ramen in ALU dubbel glas, gordijnen en overgordijnen blijven. Extra berging aan de zijkant van de woning. Geen terras of tuin wel onmiddellijk aan de vestingen. ELEKTRICITEIT BLANCO KEURING - OVERAL RAMEN IN ALU MET DUBBEL GLAS - DAK GEÏSOLEERD - EPC 510 kWh/m² UC (Wche-Gvkr-Gvv-Gdv-vg) Als investeringseigendom onmiddellijk verhuurbaar zonder kosten aan de woning te doen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed