Helaas, dit pand is verkocht

8610 Kortemark

RUIM PERCEEL BOUWGROND (1017M²) MET 20,5M STRAATBREEDTE

RUIM PERCEEL BOUWGROND (1017M²) MET 20,5M STRAATBREEDTE

Er mag een loods van 80m² geplaatst worden met een hoogte van 3m (plat dak).
Het perceel is perfect zongericht nl. zuidwest.

De getekende woning is een louter informatieve weergave van een woning die volgens de bouwvoorschriften kan gebouwd worden. U heeft uiteraard vrije keuze wat betreft de keuze van de bouwfirma.

De woning bestaat uit een inkomhal, gastentoilet, leefruimte met mogelijkheid tot open keuken, wasplaats, 4 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime garage van 6m op 5,40m. De bewoonbare oppervlakte is 175.82m². De keuken is niet inbegrepen in de prijs. Er is 20 jaar aansprakelijkheid (garantie) op de woning. Er is 24cm dakisolatie, 12cm vloerisolatie en 10cm muurisolatie voorzien!

De kostprijs van de getekende woning is 140.111€ (excl. btw)

Onder Documenten kan U de bouwvoorschriften raadplegen.

Indien U informeert bij stedebouw, gelieve ter vermelden dat de recht van doorgang (3.5m breed) geschrapt zal worden gezien de achterliggende landbouwer een andere doorgang heeft.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed