Helaas, dit pand is verkocht

8900 Ieper

EXCLUSIEF APPARTEMENT (105,80m²) MET 2 SLAAPKAMERS EN RUIM TERRAS (15m²)

MEER INFO ONDER NIEUWBOUW OP WWW.PARTNERSINVASTGOED.BE

Dit dakappartement bevindt zich in de nieuw te bouwen Residentie "Molenmeersch" en heeft een formidabel uitzicht op het natuurgebied " De Verdronken Weide" en ligt bovendien op een boogscheut van het historisch centrum.

Het complex omvat 3 gebouwen met elk 6 wooneenheden en 30 ondergrondse individuele garageboxen + 9 kelderbergingen.

De appartementen worden volledig afgewerkt met een ingerichte keuken van RIGOLE met vaatwas, frigo, RVS combi-microgolfoven, vitro-keramische kookplaat en telescopische dampkap. Alles van het merk MIELE. Verder is er 1+1/2 spoelbak met thermostatische mengkraan van FRANKE. Er is tevens standaard parket voorzien. Er wordt verwarmd op aardgas (individuele condenserende hoogrendementsketel). Het appartement beschikt over 15m² terras met zicht op het natuurgebied. Er kan een ondergrondse garagebox aangekocht worden voor de prijs van €28.500 (excl btw en kosten). Er is een gezamelijke fietsenberging + vuilnisberging. Er kan een aparte kelderberging aangekocht worden voor de prijs van €2.500 (excl. btw en kosten).

Er is een opsplitsing van de grondwaarde (10%) en constructiewaarde (21%).

Alle verdere inlichtingen, prijzen en plannen te verkrijgen na afspraak op kantoor.

De werken zijn reeds gestart en de oplevering is voorzien eind 2016.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed