Helaas, dit pand is verkocht

8970 Poperinge

GROTE HANDELSWOONST VOOR TRAITEURZAAK, (ZONDER OVERNAME).

ZEER GUNSTIGE PRIJS: €215.000 VOOR DE WOONST + HANDEL, GEEN OVERNAME!

Deze woning + handelspand is uitermate geschikt voor het uitbaten traiteurszaak, beenhouwerij, broodjeszaak,... , pal in het centrum van Poperinge.
100m verder is een lagere- en middelbare school, via het eenrichtingsverkeer is er dagelijks heel wat passage, én er is parkeergelegenheid voor de deur! Daarnaast is langs de andere kant het volledig nieuwe sport- en recreatiebad (+sauna's) waar heel wat verenigingen actief zijn. Aan de overkant van de straat zijn een kleine 100 service-flats en appartementen.
Deze zaak werd stopgezet en er wordt géén overname gevraagd! Werd onlangs nog goedgekeurd door het FAVV.
De toonbank werd niet lang geleden vernieuwd door Frigomil. In het atelier zijn 3 functionerende frigocellen (+nieuwe motor), een dampkap en een rookoven.

Poperinge is een stad met >20.000 inwoners, waar zéker nog plaats is voor een ambachtelijke traiteurs- of soortgelijke zaak. Samen met zijn loyale inwoners met kennis van zaken, is de stad niet voor niets Ambassadeur van Vlaanderen Lekkerland.

Verder is er achter het handelsgedeelte een volwaardige woning met 4 slaapkamers en een grote zolder. Op de foto's zijn er enkele 3D-visualisaties te zien van de woonkamer.

Sumiere plannen kunt u in de documenten terugvinden op www.partnersinvastgoed.be bij downloads van dit pand, of verder in de afbeeldingen van dit pand.

Extra: Verwarming is individueel op gas, 90% dubbel glas aanwezig (PVC draaikiep). KI 1766, totale perceelopp 230m², zoldervloer is geïsoleerd, dak (+onderdak) in goeie staat. EPC 513 kWh/m².

Voor meer info of een bezoek kunt u terecht bij Louis Vandermarliere op 0494 94 15 74 of via louis@partnersinvastgoed.be

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed