Helaas, dit pand is verhuurd

8904 Boezinge

OVER TE NEMEN: GOEDDRAAIEND RESTAURANT + CAFE MET WOONST

OVER TE NEMEN: GOEDDRAAIEND RESTAURANT + CAFE MET WOONST

Het pand is gelegen op een hoek met heel wat visibiliteit. Er is een privé-parking aan het pand en een stadsparking ernaast. Boven is er een ruim appartement met 3 slaapkamers.

Er is een maandelijkse kaarting en jaarlijks komen heel wat verenigingen er langs voor hun souper zoals een schuttersclub, petanque, motoclub, ... Bovendien vinden er heel wat familiefeesten plaats gezien er maar 2 feestzalen zijn in het levendige Boezinge en deze feestzaal werkt zonder verplichte traiteur. De ingeplande feesten voor 2018 waaronder ook een, jaarlijkse mosselsouper met +-250 couverts, ... kunnen kosteloos overgenomen worden.

De maandelijkse huurprijs bedraagt 750€ voor gans het gebouw incl. appartement.

Het café bestaat uit een toog met 3 frigodeuren eigendom van de brouwerij Leroy uit Boezinge waar er een verplichte afname is van bier en frisdranken. Alle andere dranken zoals sterke dranken en koffie zijn vrij te kiezen.
Alle stoelen, tafels, glazen en een extra frigo in de berging zijn eveneens eigendom van de brouwerij.

Verder is er een restaurant-gedeelte waar er een goed draaiende dagschotel geserveerd wordt. Dit gedeelte kan volledig afgesloten worden van het café.

De inrichting van de keuken is volledig de eigendom van de overlater. Er is een volledig professioneel ingerichte keuken met een nieuwe industriële vaatwasser (11 maand oud) en een aparte koelcel en een gekoelde werktafel (beiden 4 maand oud). Verder is er ook een salad-bar (9 maand oud) , 1 turbo chef microgolfoven (4 maand oud), 4 vrieskasten, 3 koelkasten....

Er is een ruime berging en een sanitaire blok met piscines en gewone toiletten. In de zomer heeft U een ruim terras waar heel wat fietsers stoppen om iets te nuttigen.

Het overnamebedrag is 25.000€. Daarin zit o.a. het volgende inbegrepen (volledige lijst te raadplegen op de website):

- volledig bestek met borden, messen, vorken, lepels...
- alle potten en pannen
- professionele espresso koffiemachine
- witte kassa
- volledig ingerichte keuken met alle toestellen (zie foto's) en bain-marie
- het terras (tafels, stoelen, nieuwe hoekbank)
- grills
- 3 microgolfovens
- nieuwe overgordijnen
- ....

De cijfers van de boekhouder kunnen eveneens voorgelegd worden.

Het appartement bestaat uit een ruime living, 4 slaapkamers en een badkamer met wastafel en douche + een berging. Er is een apart terras achteraan op het gelijkvloers.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed