U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verhuurd

8900 Ieper

Omschrijving

HERENWONING MET 3 SLPKS - 2 BADKAMERS - 2 TERASSEN EN GARAGE IN HET CENTRUM

HERENWONING MET 3 SLPKS - 2 BADKAMERS - 2 TERASSEN EN GARAGE IN HET CENTRUM

Deze herenwoning ligt op 100m van de Markt in de winkelstraat. Het heeft tal van mogelijkheden zoals B&B, praktijk, burelen... Er is een lift aanwezig in de woning.

Het gelijkvloers bestaan uit een garage met elektrische poort (18m²) met voorziening voor wasmachine en droogkast, een imposante inkomhall met de lift.

Op het eerste verdiep is er een hall met lift, gezellige living met gashaard en ingemaakte bibliotheekkast (30m²), ingerichte keuken met vaatwas - combi oven - koelkast en kookplaat (10m²), terras (8m²) en een slaapkamer (18m²) met dressing met inbouwkasten (10,50m²), een berging (6,50m²) en een toilet met handwasbak

Op het tweede verdiep is er een hall met lift, living met gashaard (44m²) en klein terrasje vooraan, ingerichte keuken met vaatwas - combi oven - koelkast en kookplaat (12,50m²), zongericht daktterras met zonneluifel (26,50m²), een berging (3,50m²) en een toilet met handwasbak

Op het derde verdiep is er een nachthal, 2 slaapkamers (15m²-13m²), badkamer met ligbad, lavabo, kastjes en toilet, dressing (4,50m²).

Verder is er een droge kelderverdieping (78,50m²) met wijnvakken die ook bereikbaar is met de lift.

Extra: screens aanwezig - afzonderlijke verwarming op verdieping 1 en 2/3


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed