U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verhuurd

8900 Ieper

Omschrijving

RUSTIG GELEGEN MODERNE BEL-ÉTAGE WONING MET GARAGE

RUSTIG GELEGEN MODERNE BEL-ÉTAGE WONING MET GARAGE

Deze prachtige woning is gelegen in een rustige doodlopende straat op enkele passen van De Vestingen en de Menenpoort. Op het gelijkvloers bevindt zich de ruime garage met sectionale poort. Hier is ook aansluiting voor een wasmachine. De trap met industriële look leidt naar het eerste verdiep waar zich de vestiaire met apart gastentoilet bevindt. De lichtrijke living met open ingerichte keuken is voorzien van een elektrische kookplaat, oven, microgolf, vaatwas, koelkast en voldoende kastruimte. De badkamer beschikt over een ruim badkamermeubel met dubbele lavabo, een inloopdouche en een toilet. Verder zijn er 3 grote slaapkamers met parketvloer. Er is eveneens nog een aparte berging. Zowel vanuit de living als vanuit de slaapkamers heeft u toegang tot twee zeer grote zonnige dakterrassen met buitenverlichting (één terras aan de achterkant van de woning met uitzicht op de Menenpoort en één terras aan de voorkant).

De woning werd volledig geschilderd en is overal voorzien van spots en op maat gemaakte verduisteringsgordijnen.

Extra: rustig gelegen, maar toch vlakbij het historische stadscentrum - moderne look met gebruik van kwalitatieve materialen - parlofoon - thermostatische regeling - geen huisdieren toegelaten


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed