U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Byebye, see you in Dubai


Mogen wij uw woning verkopen? Top, dan maakt u kans op een 2-persoonstrip naar Dubai.


In december vieren wij onze 25ste verjaardag en daarom maken wij 2 personen blij met een zonnige trip naar Dubai van 5 dagen/4 nachten, vlucht en All Inclusive 5 sterren hotel inclusief. Vertrouwt u tussen nu en 24 december 2023 de verkoop van uw woning aan ons toe, dan mag u deelnemen aan de wedstrijd. Op maandag 25 december 2023 maken we de winnaars bekend.Partners in Vastgoed vindt een koper voor elke woning dankzij de X-factor


Wist u dat elke woning zo’n X-factor heeft? Het komt er alleen op aan om hem te (h)erkennen. Als makelaar met 25 jaar ervaring hebben wij daar een voetje voor, want wij zijn thuis in elke buurt en elke straat in de Westhoek. Daarom weten wij als de beste uw X-factor te koppelen aan de ideale koper.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Onze gratis schatting geeft u het antwoord. Vraag nu uw gratis schatting aan.

Wenst u meer informatie? Reken op onze expertise en contacteer ons.Wedstrijdreglement

Elke 25ste van de maand wordt 1 verkoper getrokken uit de pot van alle verkopers sinds 01/11/22 en dit tot 25/12/23. Die komt in de SUPERPOT terecht. Hoe vroeger je woning te koop gesteld wordt, hoe vaker je in de pot zit! De bekendmaking zal gebeuren op onze social media zijnde fb en instagram.

Op 25/12/23 wordt de winnaar bekendgemaakt via onze social media. Die wordt getrokken uit de SUPERPOT waar er 14 kanshebbers in zullen zitten!

Reisdata worden in overleg met Partners in vastgoed besproken rekening houdende met het budget van 3.000€ (incl. btw en taxen) voor 2 personen.
 

Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed