U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
Huizenjagers

Winnaar huizenjagers

In de week van 16 maart nam Partners in Vastgoed deel aan het zesde seizoen van Huizenjagers op VIER.

Lees meer

Wat kan Partners in Vastgoed voor u betekenen? 

DE SLEUTEL TOT ONS SUCCES

Partners in vastgoed in cijfers betekent > 300 transacties verkoop en verhuur per jaar

Als zaakvoerder van Partners in vastgoed krijg ik daarom vaak de vraag van vrienden en kennissen hoe het komt dat wij zo'n groei kennen?
Het antwoord is simpel! Wat vele makelaars vergeten is dat publiciteit, marketing, sociale media, ketens ... slechts een klein deel zijn van het verkoopproces!

Elk proces is hoofdzakelijk gebaseerd op de "motor".  Volgens Partners in Vastgoed is die "motor" de persoon die instaat voor de transactie namelijk
DE VERKOPER binnen ons kantoor!  Gans ons team bestaat uit zorgvuldig geselecteerde verkopers waarvan we weten dat ze gedreven zijn, het verkopen in het bloed zit en ze een karakter hebben die vertrouwen uitstraalt.  Dit onderscheidt ons van onze collega's...

Spreekwoordelijk kunnen we zeggen: "Wat baten publiciteit, marketing en kennis als je terplaatse de verkoop niet kan afronden"

Vraag gerust naar de ervaringen van uw notaris en kennissen over ons kantoor en overtuig zo uzelf om met ons samen te werken aan uw toekomst.

ONZE KLANT IS KONING...

Bij veel kantoren stopt de samenwerking na de ondertekening van de compromis.  Niet bij ons!  Wij verzorgen nadien nog de overdracht van de nutsvoorzieningen (water, gas, electriciteit).  Bovendien mogen kopers en verkopers bij ons een GRATIS verhuiswagen gebruiken.  

 

Kantoor Partners in vastgoed

Ons kantoor

Partners in vastgoed is sinds 1998 een vaste, betrouwbare waarde in groot-Ieper. 
Onze centrale ligging op 50m van de grote markt nl. Diksmuidestraat 24, zorgt voor een drukbezochte etalage en een gemakkelijke toegankelijkheid.

Een woning verkopen of verhuren is de laatste jaren enorm geëvolueerd.  De wetgever zorgde er de laatste jaren voor dat zowel de huurder als koper steeds meer bescherming genieten.  Daarom volgt ons team voortdurend bijscholing zodat we juridisch sluitende contracten kunnen aanbieden.  Wij bieden eveneens advies op maat zowel op fiscaal en juridisch vlak.

Ons team heeft 1 gezamelijk doel nl. uw eigendom zo snel mogelijk verkopen/verhuren en dit aan een marktconforme prijs.

Wenst U een GRATIS schatting?  Contacteer ons dan op het nummer 057/21.93.36 of  via dit formulier. Tot binnenkort!

Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed