U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verkocht

VERDER AF TE WERKEN WONING MET 4 SLAAPKAMERS, ZUIDGERICHTE TUIN EN INPANDIGE GARAGE. - 8980 Zonnebeke

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

VERDER AF TE WERKEN WONING MET 4 SLAAPKAMERS, ZUIDGERICHTE TUIN EN INPANDIGE GARAGE.

In een doodlopende zijstraat van de Wervikstraat in Beselare en op minder dan 750m van de A19 Ieper-Kortrijk/bushalte treffen we deze woning. Het pand kende in 2015 een grondige renovatie en vraagt hier en daar nog wat afwerking. De eigendom heeft een grondoppervlakte van 1.720 m² en een bewoonbare oppervlakte van 221 m². In onderstaande kan je meer informatie vinden omtrent de indeling en de troeven. Voor een bezichtiging ter plaatse of meer informatie, gelieve contact op te nemen met Eden: 0470 43 78 21 of mail eden@partnersinvastgoed.be

INDELING VAN HET PAND
Gelijkvloerse verdieping bestaat uit inkomhal (4,5 m²), lichtrijke woon- en eetkamer (24 m²) met open uitgeruste keuken (25 m²). De keuken is voorzien van een keukeneiland en volgende toestellen: inductiekookplaat, dampkap, stoomoven, combi-oven, vaatwasser, dubbele spoelbak, koelkast en diepvries. Achter de keuken vinden we nog een verder af te werken berging (11 m²) met voorziening voor wasmachine en droogkast, apart toilet (1 m²) en 2de badkamer (6 m²). In de badkamer liggen de leidingen klaar.
1ste verdieping: nachthal (5 m²), 3 slaapkamers (14 – 11 – 10 m²) en badkamer (8 m²) met ligbad, toilet en enkelvoudige wastafel.
2de verdieping: slaapkamer (22 m²) en zolderruimte (3,48 m²).

TROEVEN
+ Inpandige garage met automatische sectionale poort (20,8 m² - 2,66 op 7,84). Er is een dubbele deur op het einde van de garage die toegang biedt tot de Zuidgerichte tuin.
+ Geïsoleerde werkplaats van 40 m²
+ Volgende materialen zijn reeds aanwezig: tegels voor de 2de badkamer, ramen met hoogrendementsglas voor aan de achterzijde – dit is momenteel dubbel glas, laminaat voor de nachthal, 1 deur, de plinten voor in de keuken en leefruimte, 1 radiator.
+ Regenwater en boorput aanwezig
+ Rolluiken waarvan grotendeels elektrisch
+ Zonnepanelen voor zowel elektriciteit als voor warm water

Eens binnenkijken? Check zeker onze Facebookpagina onder video's!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed