U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
deluxe

Helaas, dit pand is verkocht

ALLEENSTAANDE NIEUWBOUWWONING MET 5 SLAAPKAMERS, 2 BADKAMERS EN ZONNIGE TUIN. - 8980 Zonnebeke

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

ALLEENSTAANDE NIEUWBOUWWONING MET 5 SLAAPKAMERS, 2 BADKAMERS EN ZONNIGE TUIN.

In de residentiële straat tussen Zonnebeke - Ieper en op minder dan 1 km van de A19 treffen we deze prachtige nieuwbouwwoning. Het pand dateert van 2017 en is voorzien van alle technieken (domotica, ventilatie, ... ). In onderstaande wordt de indeling toegelicht alsook enkele troeven van het pand.

INDELING VAN HET PAND
Gelijkvloerse verdieping bestaat uit een ruime inkomhal met een apart gastentoilet (13 m²). Vanuit de inkomhal kan je een apart bureel betreden die een oppervlakte heeft van 9,62 m². De leefruimtes bevinden zich aan de achterzijde van de woning. De woon- en eetkamer bieden zicht op de tuin (36 m²) en staat in perfecte verbinding met de open uitgeruste keuken + ontbijthoek (46 m²). De keuken zelf is voorzien van een dampkap, vaatwasser, combi-oven, koelkast, diepvries, warmeluchtoven, koffiemachine, dubbele spoelbak en inductiekookplaat. Achter de keuken zit er een berging van maar liefst 12 m² en een wasruimte met voorziening voor wasmachine en droogkast (12 m²).
1ste verdieping: nachthal (27 m²), 5 slaapkamers ( 14 - 12 - 12 - 12 - 12 m²), 2 badkamers waarvan 1 badkamer (10 m²) met ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel - 1 badkamer ( 4 m²) met inloopdouche en enkelvoudige wastafel. Daarnaast is er nog een apart toilet.

TROEVEN
+ Zuid-Oostgerichte tuin met aangelegd terras
+ Er zijn 4 staanplaatsen voor de woning en een oprit aan de zijkant
+ Een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 300 m²
+ Regenwater: 15.000 L
+ Beneden zijn er screens aanwezig
+ ...


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed