U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
deluxe

Helaas, dit pand is verkocht

8953 Wijtschate

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

HANDELSPAND MET GERENOVEERDE WONING, VOORZIEN VAN 3 SLAAPKAMERS (5 MOGELIJK) EN PATIO!

Deze gerenoveerde woning met handelsplaats is gelegen op een steenworp van Kemmel, op 10 min van Ieper en 20 min van Kortrijk (via N58) in het landelijke doch centrale Wijtschate!

De handelsruimte is via een aparte ingang te bereiken en beschikt over een grote etalage die zorgt voor een optimale visibiliteit van uw handelszaak. We hebben hier een totale oppervlakte van 170m² en een bijhorende garageruimte van 46m² die aansluit aan de handelsruimte en die ook privé kan gebruiken. De handelsruimte is voorzien van een prachtige industriële look waardoor deze voor heel wat verschillende doeleinden kan gebruikt worden. Alle nodige nutsvoorzieningen en kelder zijn hier voorzien.

Op het gelijkvloers vinden we een ruime inkomhal (11m²) met berging (9m²) en gastentoilet (2m²). De woning beschikt over een lichtrijke leefruimte (49m²) met aansluitende eetkamer (25m²). Aansluitend vinden we een volledig ingerichte keuken (11m²) voorzien van inbouwtoestellen. De zonnige patio (36m²) verbindt de woning met de handelsruimte en garage. De woning is ook voorzien van een koele kelderruimte.

Op het verdiep bevinden zich 3 slaapkamers (14m² - 18m² - 12m²) en een volledig gerenoveerde badkamer met toilet (12m²). Via een vaste trap bereiken we de volledig benutbare zolderverdieping waar er nog 2 kamers of een studio mogelijk zijn. Hier zijn reeds nutsvoorzieningen voor een extra badkamer.

De prijs van 390.000€ is een vanaf prijs. Elk bod vanaf deze prijs zal worden overgedragen aan de eigenaars.

TROEVEN:
- Grotendeels gerenoveerde woning
- Ruime handelsruimte met grote visibiliteit (etalage)
- Veel mogelijkheden met de bijhorende garageruimte
- Mogelijkheid tot 2 extra kamers of studio

Vragen of een vrijblijvend bezoek? 📞 0499 87 30 36 of mail thijs@partnersinvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed