U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verkocht

8953 Wijtschate

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

KARAKTERVOLLE GERENOVEERDE ALLEENSTAANDE WONING MET 3 SLPKS EN GARAGE.

KARAKTERVOLLE GERENOVEERDE ALLEENSTAANDE WONING MET 3 SLAAPKAMERS, GARAGE EN TUIN!

Deze woning is gelegen op een steenworp van Kemmel, op 10 min van Ieper en 20 min van Kortrijk (via N58) in het landelijke doch centrale Wijtschate. Doorheen de renovatie van het pand, werd rekening gehouden met het authentieke karakter van het huis, maar toch ook met de hedendaagse normen en eisen.

Karaktervolle inkomhal(8m²), lichtrijke leefruimte (32m²) met aansluitende eetkamer met schuifraam naar tuin/terras, ingerichte open keuken met ontbijthoek en zicht op tuin (13m²), wasplaats/berging met gelijkvloerse douchekamer en aansluiting wasmachine/droogkast (5m²), apart gastentoilet. Op het gelijkvloers vinden we ook de inpandige garage met sectionale poort (17m²) en technieken (Remeha HR-ketel, gas,water en elektriciteit aansluiting).

Op verdiep bevinden zich 3 slaapkamers (14m²-10m²-7m²), waarvan 1 met ingemaakte kasten, ingerichte dressingruimte met aansluiting tot de grootste slaapkamer, volledig vernieuwde badkamer (6m²) met ligbad en toilet. Verder werd het dak reeds geïsoleerd en gereviseerd, en toegankelijk via een zolderluik (30m²).

Bij de woning hoort een ruime zonnige tuin (300m²), met terras. Achteraan de tuin bevind zich een onafgewerkt bijgebouw. Tuin is bereikbaar via zijpoort naast de woning.

TROEVEN:
- Recent gerenoveerd en instapklaar
- Rustige ligging met heuvellandse zichten
- Karaktervolle elementen

Extra: elektriciteit blanco gekeurd, EPC 302kWh/m², KI 302 , perc opp 481m², verwarming CV op aardgas, beglazing is hoogrendements-, en schrijnwerk PVC.
In het dorp Wijtschate zijn 2 kinderopvangen, buurtwinkel, bakkerij, elektrowinkel, ... .

Info? 0499/87.30.36 of thijs@partnersinvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed