U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verkocht

8953 Wijtschate

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

RUIME RIJWONING MET 3 OF 4 SLAAPKAMERS, TUIN EN GARAGE

RUIME RIJWONING MET 3 OF 4 SLAAPKAMERS, TUIN EN GARAGE

Deze ruime woning met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 202m² is gelegen op 50m van de Markt van Wijtschate. De woning is reeds voor 95% gerenoveerd, inclusief overal nieuwe ramen. Er werd dak en vloerisolatie geplaatst, er is een zonneboiler aanwezig van 300L.

Indeling:

Glv: living met open ingerichte keuken met frigo, vaatwas, enkele spoelbak en gasfornuis met oven SMEG (52m²) - slaapkamer 1 met schuifraam naar de tuin (16m²) - zuidgerichte binnenkoer en tuin- garage die rechtstreeks toegang geeft tot de tuin - toilet

Verdiep +1: badkamer met douche (stoom-combinatie), enkel lavabomeubel en toilet (10m²) - slaapkamer 2 (19,6m²) en 3 ( 20m² ) met mezzanine (10m²)

Verdiep +2: ruime geïsoleerde zolder met vaste trap die kan ingericht worden als extra slaapkamer (2 nieuwe veluxen zijn aanwezig om te installeren)

Extra: de woning beschikt over een zolder en een kelder - er is driedubbele beglazing aanwezig - overal c.v. op aardgas met condensatieketel van 2015


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed