U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
deluxe

Helaas, dit pand is verkocht

EXCLUSIEF PARELTJE IN EEN OASE VAN RUST EN GROEN TE STADEN OP 22.520M² - 8840 Staden

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

Deze charmante hoeve gelegen te Staden biedt een uitgelezen kans om te wonen in je eigen oase van rust en groen.

Deze unieke ligging wordt al waargenomen bij het oprijden van het perceel. Deze gerenoveerde en hoogstaande hoeve begeeft zich op een perceel van 22.520m² omringd door prachtige groene velden. Hier ervaar je je eigen paradijselijke tuin van 4023m² met een rustgevende vijver, twee weides waarvan een met schuur en paardenstalling (7.847m² en 2.860m²), een charmante jagershut (21,16m²) en zelfs je eigen bos (7.790m²).

Eenmaal de hoeve binnen gewandeld, springen de rustieke luxueuze elementen meteen in het oog: de afrormosia houten ramen en deuren, blauwstenen vloer, parket, houtkachel... Deze authentieke elementen van de hoeve zien we telkens terugkomen in harmonieuze combinaties met grote raampartijen die de omliggende paradijselijke natuur volledig tot zijn recht laat komen.

Vanuit de inkomhal (29,42m²) komen we in het salon terecht (21,87m²) met rustieke houthaard en fenomenaal zicht op de prachtige tuin. Via de schuifdeur met industriële look begeven we ons in een adembenemende open kook- en leefruimte (42,78m²) waarbij de vele raampartijen in de schuifdeuren een fenomenaal zicht op de vijver en het omliggende groen geven. In de volledig uitgeruste keuken vinden we een "FALCON" fornuis, een hoogstaande keuken met arduinen werkblad en spoelbak terug. Aansluitend is er een berging (9m²) voorzien waar ook alle installaties zich bevinden. Vanuit de keuken begeven we ons via een pivot deur naar de achteruitgang (7,33m²) die toegang geeft tot het overdekte terras (30m²), de badkamer (7m²) met arduinen wastafel, toilet en inloopdouche, alsook een tweede trap die toegang geeft tot de te creëren vierde slaapkamer of tweede badkamer.

Op de eerste verdieping vinden we de master-bedroom terug (23,54m²) Vanuit de kamer kunnen de houten balken tot in de nok alsook de zithoek waargenomen worden. Verder in de hoeve op de eerste verdieping vinden we 2 slaapkamers terug van 14m² en 14,10m² alsook een vierde ruimte (8m²) die nog tot een vierde slaapkamer of tweede badkamer gemaakt kan worden.

Tenslotte beschikt deze hoeve nog over een grote schuur met stalling voor paarden (53,68m²), carport voor 1 wagen met mogelijkheid tot bijbouwen voor 3 wagens, waarvan de fundering reeds aanwezig is (18,61m²), tweede overdekt terras (14,85m²), een ponton aan de vijver...

Last but not least begeeft de zon zich een volledige dag in de prachtige tuin, wat dit magnifieke pareltje nog meer laat schitteren.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed