U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verkocht

8970 Reningelst

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

LICHTRIJKE VILLA MET 4 SLPKS EN GARAGE OP 599M²

LICHTRIJKE VILLA MET 4 SLPKS EN GARAGE OP 599M².

Aanschouw onze 3D-visualisaties om het potentieel optimaal waar te nemen.

Deze villa uit '84 ligt op het einde van een doodlopende straat in een rustige verkaveling in Reningelst. De gezellige tuin rondom te woning, biedt op elk moment van de dag zon of schaduw.

De indeling is als volgt: Via de inkomhal (9,4m²), kom je in de living (32m²) die voorzien is van veel (dubbele) glaspartijen zodoende er de hele dag zonlicht kan binnenvallen. Er is vloerverwarming en een speksteenkachel. Daarnaast is een ruime keuken (15,4m²), bureauruimte (25,6m²) die eventueel tot gelijkvloerse slaapkamer kan worden omgevormd, nog verder af te werken badkamer (11,2m²) met douche en enkele lavabo. Gastentoilet apart op de gang. Tot slot is er op het gelijkvloers nog de garage (24,8m²) met automatische sectionale poort, waar ook de stookolieketel staat en een berging 12m²).
Op het verdiep zijn 4 slaapkamers (14-13,8-11,3-12,6m²), een archiefkamer (15m²) en een tweede toilet. Vervolgens is er de zolder die nog voor extra bergruimte zorgt, en waarvan de vloer geïsoleerd is, zodat het beschermd volume energiezuinig blijft.

Extra: Klein beschrijf mogelijk (KI 743), EPC 409kWh/m², totale perceelopp. 599m², verwarming is cv-ketel met vloerverwarming op stookolie (gekeurd). Regenwaterput van 10.000L.

Voor rechtstreeks contact kunt u terecht bij dossierbeheerder Louis Vandermarliere op 0494/94.15.74 of via louis@partnersinvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed