U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verkocht

8972 Poperinge

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

ROESBRUGGE - Instapklare, energiezuinige woning voorzien van 4 slaapkamers en zonnige tuin!

ROESBRUGGE - Instapklare, energiezuinige woning voorzien van 4 slaapkamers en zonnige tuin!

Deze kwalitatief gerenoveerde, energiezuinige woning ligt in Roesbrugge (deelgemeente van Poperinge). Dit gezellige dorp ligt vlakbij de grens met Frankrijk, op vlotte verbinding richting Poperinge en de kust. Zeer geschikt als starterswoning of investeringspand!

Op de benedenverdieping vinden we een ruime eetkamer (13m²) met open, ingerichte keuken (12,7m²) voorzien van inbouwtoestellen - Lichtrijke woonkamer (20,36m²) - Ruime garage/bergingsruimte (14,23m²) met doorgang (6,35m²) naar tuin.

De eerste verdieping beschikt over een nachthal , drie afgewerkte slaapkamers (13,4m²- 9,5m² - 10,64m²) - een ruime badkamer (7,7 m²) voorzien van inloopdouche, ligbad en wastafel in meubel. Een vaste trap brengt ons naar de tweede verdieping en naar de vierde slaapkamer (18,52m²).

Bij de woning vinden we een ruime, zonnige tuin met terras en tuinhuis.

De woning is instapklaar en volledig gerenoveerd tussen de periode van 2011 - 2016. De woning beschikt over een HR-gasketel, automatische rolluiken op zonne-energie , hoogrendementsbeglazing en een blanco elektrische keuring!

Troeven:
- Elektriciteitskeuring CONFORM
- Lage EPC-score (energiezuinig)
- 4 slaapkamers
- Zonnig terras + tuin

Vanaf prijs van 219.000€

betaalbare, instapklare woning? Contacteer ons op het nummer 0499 87 30 36 of stuur een mailtje naar thijs@partnersinvastgoed.be. Tot snel!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed