U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verkocht

8970 Poperinge

Omschrijving

VOLLEDIG GERENOVEERDE WONING MET 3 SLPKS EN GARAGE

VOLLEDIG GERENOVEERDE WONING MET 3 SLPKS EN GARAGE

Bekijk ook onze visualisatie voor een maximaal inzicht.

Deze woning werd in 2017/2018 volledig vernieuwd, van kop tot teen onder handen genomen en met een zeer mooi resultaat.

Eerst en vooral is er het gunstig EPC van 126kWh/m². Komt mede door de isolerende spuitkurk waarmee de gevel bedekt is, splinternieuwe ketel en superisolerend glas, dakisolatie,... etc.

Er is een garage inpandig in de woning. Maar daarnaast is er ook de mogelijkheid om bijkomend een 2de garage (19m²) aan te kopen die aan paalt aan het perceel, en toegankelijk is via de recent heraangelegde 'bachtewegel'. Deze garage kan ook gehuurd worden.

Indeling: Inkom, woonkamer (21,7m²) open ingerichte keuken (11,2m²) met kookeiland en prachtzicht op de zongerichte binnenplaats (35m²) met het zeer mooie ayous hout als gevelbekleding.
Verder is er nog een toilet, berging/wasplaats (4m²), en de inpandige garage (5,9m x 2,75m) met sectionale poort met afstandsbediening en code-klavier.

Op het verdiep bevinden zich 3 slaapkamers (15,5m²-9,89m²-10,9m²), de badkamer (7m²) met lavabomeubel en inloopdouche. Tot slot is er nog een tweede apart toilet op het verdiep.

De huurwaarde van deze woning is +/- 750 €/m.

Voor meer info of een plaatsbezoek, contacteer dossierbeheerde Louis Vandermarliere op 0494/94.15.74 of via louis@partnersinvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed