U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
deluxe

Helaas, dit pand is verkocht

8970 Poperinge

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

STRAKKE VILLA MET 4 SLPKS EN 2 BADKAMERS EN CARPORT.

STRAKKE VILLA MET 4 SLPKS EN 2 BADKAMERS IN RESIDENTIËLE WIJK

Deze stijlvolle en tijdloze woning uit 2003 bevindt zich in een jonge wijk in het centrum van Poperinge.

De indeling is als volgt: Inkomhal/traphal met gastentoilet en vestiaire. Via een mooie glazen deur komt u binnen in de open leefruimte waar zich heel veel glaspartijen bevinden, goed voor op elk moment van de dag zonlicht. De combinatie van de parket- en tegelvloeren, samen met de hoogteverschillen in het plafond (maar niet in de vloer) maakt het architecturaal plaatje compleet. De eetkamer en open ingerichte keuken liggen in dezelfde ruimte. De keuken is trouwens zeker groot genoeg om ontbijtruimte van te maken, er staat momenteel ook een tafel apart. Verder is er nog een extra slaapkamer/bureau op het glvl, een keukenberging en een was- en stookplaats waar zich ook de technieken bevinden.
De tuin is fraai aangelegd en de zonneterras in het zuidwesten maakte dat u rustig kan genieten van de middag- en ondergaande zon. Aan de zijkant van de woning is een carport voor 2 wagens en een tuinberging.

Op het verdiep zijn 4 slaapkamers waar telkens een dubbel bed staat en een kleerkast. 2 badkamers met respectievelijk een inloopdouche, bad en lavabo, en in de tweede een inloopdouche en een lavabo. Daarnaast is er ook boven een apart toilet. Tot slot heeft elke kamer een luikje naar een zolderruimte per kamer.

Extra: KI 944, EPC 210 kWh/m², perc opp 580m², cv op aardgas, in de badkamer en toilet op het verdiep wordt het mooie scheepsdekhout gebruikt, 2 regenwaterputten van 10.000L, elektriciteit blanco gekeurd.

Meer info of een bezoek via dossierbeheerder Louis Vandermarliere op 0494/94.15.74 of louis@partnersinvastgoed


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed