U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
deluxe

Helaas, dit pand is verkocht

8970 Poperinge

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

AUTHENTIEKE BURGERWONING, GESCHIKT VOOR B&B OF VRIJ BEROEP

AUTHENTIEKE BURGERWONING, GESCHIKT VOOR B&B OF VRIJ BEROEP.

BEKIJK ONZE 3D-VISUALISATIES VOOR EEN OPTIMALE WAARNEMING.

Deze warme woning werd in 2014 gerenoveerd, met oog voor de oorspronkelijke stijl en charmes. Uitermate geschikt voor bed & breakfast of vrij beroep.

Op het gelijkvloers is er de mooie woon- en eetkamer met gezellige speksteenkachel. Daarnaast is er een afgesloten praktijkruimte, en een aparte vernieuwde keuken (2014), ingericht met alle nodige toestellen. Achteraan het perceel is nog een zogenaamde conciërgewoning die zeker kan dienen als hobbyruimte/bureau/extra kamers voor b&b.. . Of waar een (dak-)terras kan gemaakt worden (zie visualisatie). Op het verdiep bevinden zich 3 mooie ruime slaapkamers, en een badkamer met toilet, douche en lavabo. Tot slot komen we op het bovenste verdiep, waar zich een volledig ingerichte studio bevindt, met lavabo en toilet.

Ontdek de opmetingsplannen met afmetingen tussen de foto's.

Extra info: 3 toiletten in de woning, EPC 260kWh/m², cv op aardgas én een speksteenkachel, perceelopp 183m², bewoonbaar opp 253m², KI 1616, elektriciteit blanco gekeurd.

Voor meer info of een bezoek kunt u terecht bij dossierbeheerder Louis Vandermarliere op 0494/94.15.74 of via louis@partnersinvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed