U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verkocht

8647 Lo

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

LANDELIJK GELEGEN WONING MET 3 SLPKS, TUIN EN CARPORT

LANDELIJK GELEGEN WONING MET 3 SLPKS, TUIN EN CARPORT

Prijs : 259.000 euro. Dit is een VANAF PRIJS.
Elk bod vanaf deze prijs wordt in overweging genomen door de eigenares, maar is wel niet bindend voor de partijen.

In het landelijke Lo-Reninge vinden we deze alleenstaande woning met 3 slpks, tuin en carport op een perceel van 441 m².

Deze landelijk gelegen woning werd enkele jaren geleden volledig gerenoveerd. Hierbij werd ook extra aandacht besteed aan de energiezuinigheid van de woning dit toont de lage EPC-score van 265 duidelijk aan. Zo werd deze waardevolle woning voorzien van gevelisolatie, werden alle ramen voorzien van hoogrendementsbeglazing en werd het dak geïsoleerd.

Elektriciteit is gekeurd en conform de huidige wetgeving zonder gekende inbreuken.

Daarnaast is er naast de carport ook nog een bijkomende parkeerplaats rechts van de woning. Ook heeft deze eigendom aan beide zijden van de woning zijdelingse toegang naar de achtergelegen tuin.

Indeling:

-Gelijkvloers: ruime inkomhal (14 m²) met vestiaire - ruime slaapkamer (12 m²) met aansluitende op-maat-gemaakte dressing - ruime leefruimte (54 m²) met open ingerichte keuken (allemaal toestellen van Miele : vaatwas, warmeluchtoven, microgolfoven, inductiekookplaat, ingebouwde koelkast en spoelbak) - vernieuwde badkamer (16 m²) met een dubbele lavabo, inloopdouche en toilet (voorzieningen bad aanwezig) - aparte berging (8 m²) met voorzieningen voor uw wasmachine en droogkast - apart toilet - tweede ruime slaapkamer (16 m²)

-Verdiep: ruime slaapkamer (13 m²) met mogelijkheid tot een aansluitende dressing (13 m²) - ruime zolderruimte (21 m²)

-Achteraan: ruime carport met aansluitende overdekte bergruimte - tuinhuis - groot zonneterras met een onderhoudsvriendelijke westgerichte tuin waar u kunt genieten van de landelijke verzichten en waar er steeds zon aanwezig is

Extra's : stadswater - alarmsysteem met camera's voor-en achteraan de woning - cv op mazout


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed