U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verkocht

8920 Langemark-Poelkapelle

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

LANDELIJKE, TE RENOVEREN WONING MET GARAGE EN STALLING OP EEN TOTALE OPPERVLAKTE VAN 1.221M²

LANDELIJKE, TE RENOVEREN WONING MET GARAGE EN STALLING OP EEN TOTALE OPPERVLAKTE VAN 1.221M²

In Poelkapelle, op 10min van Ieper en 20min van Roeselare, vindt men deze te renoveren, open bebouwing terug met een stalling. De woning is, net zoals het gebied achter de tuin, gelegen in agrarisch gebied, waardoor u zult kunnen blijven genieten van een vrij uitzicht vanuit de tuin over de velden. Het dak van deze woning werd reeds geïsoleerd!

Via de inkomhall (8,05m²) heeft u toegang tot enerzijds de eetplaats of bureauruimte (16,05m²) en de kelder, en anderzijds de leefruimte (15,95m²). De keuken (16,05m²) is te renoveren, en biedt een mooi uitzicht op de tuin, en bevat ook een hout- en steenkoolkachel. Ook de badkamer (9,90m²) bevindt zich op het gelijkvloers en bevat een ligbad, toilet en lavabo, evenals een aansluiting voor wasmachine. Via de voorkant van de woning kan men een bergruimte (14,95m²) betreden, waarin zich de mazouttank bevindt. Naast de woning bevindt zich de garage, en een poort met onverharde oprit die tot net na de stalling leidt. De tuin, die zowel naast als achter de woning loopt, is om en bij de 900m² groot en de stallingen hebben een totale oppervlakte van 72m²

Tussen het gelijkvloers en de eerste verdieping bevindt zich een vaulte (13,05m²), die kan gebruikt worden als slaapkamer of bureauruimte.

Op het verdiep vindt men een ruime nachthall (8,75m²) terug, een slaapkamer (18,20m²) en een ruime zolderkamer (38m²) waar makkelijk nog 2 extra slaapkamers van kunnen gemaakt worden.

Extra's: EPC 551 kWh - verwarming op mazout, gas loopt in de straat en kan gemakkelijk aangesloten worden - dubbele beglazing - rolluiken voorzien - steenput- en stadswater - KI is slechts 267


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed