U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verkocht

8501 Kortrijk

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

RECENTE BEN-WONING (2021) MET 3 SLPKS, CARPORT EN TUIN MET UITWEG

Deze recente BEN-woning (EPC A - 35), gelegen in een residentiële wijk te Heule is perfect voor wie op zoek is naar een comfortabele en moderne woning.

SCHRIJF JE IN VOOR HET BEZOEKMOMENT OP 02/03 VIA VOLGENDE LINK: https://shorturl.at/mOXY6

De woning beschikt over een ruime tuin met een zuidelijke oriëntatie, waardoor u de hele dag kunt genieten van de zon. Daarnaast is er ook een terras waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van het buitenleven. Voor wie een auto bezit, is er een carport aanwezig.

Binnenin de woning vindt u een gezellige woonkamer, een moderne keuken, drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van alle nodige voorzieningen en is afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Dankzij de energiezuinige eigenschappen van de woning, zult u kunnen genieten van een lage energierekening. De woning is perfect geïsoleerd en voorzien van 4 zonnepanelen.

Kortom, deze woning nabij Kortrijk is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een moderne en comfortabele woning met een prachtige tuin en alle nodige voorzieningen. Aarzel niet om een bezoek te brengen en ontdek zelf de charme van deze woning.

EXTRA: 10.000L regenwater en afgesloten fietsenberging


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed