U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verkocht

8900 Ieper

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

ALLEENSTAANDE WONING MET 3 SLPKS, GARAGE EN TUIN

Deze alleenstaande woning in Ieper is een ideale plek voor gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabel en ruim huis. Met zijn 3 slaapkamers biedt het voldoende ruimte voor het hele gezin. Het bouwjaar van 1961 voegt een vleugje geschiedenis en karakter toe aan de woning.

De woning is gelegen op een perceeloppervlakte van 914.m², waardoor er voldoende ruimte is voor een prachtige tuin. De oriëntatie van de tuin is oostelijk, waardoor u kunt genieten van de ochtendzon tijdens uw ontbijt op het terras.

Naast de ruime tuin beschikt de woning ook over een garage, wat handig is voor het stallen van uw voertuig of het opbergen van uw spullen. Er is ook een parkeerplaats beschikbaar voor extra gemak.

De bewoonbare oppervlakte van de woning bedraagt 203m², wat betekent dat er voldoende ruimte is voor alle gezinsleden om te ontspannen en te genieten van hun eigen privacy. De woning heeft ook 1 badkamer, die is uitgerust met alle nodige voorzieningen.

Kortom, deze woning in Ieper biedt alles wat een gezin nodig heeft: ruimte, comfort en een prachtige tuin. Met zijn gunstige ligging is het een ideale plek om een thuis te creëren.

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed