U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verkocht

8900 Ieper

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

IEPER - Instapklare, energiezuinige HOB met garage en 2 slaapkamers te koop op een zeer rustige ligging nabij centrum Ieper!

IEPER - Instapklare, energiezuinige HOB met garage en 2 slaapkamers te koop op een zeer rustige ligging nabij centrum Ieper!

Deze prachtige woning is gelegen in een zeer rustige en kindvriendelijke omgeving, op een boogscheut van het stadscentrum. De woning is voorzien van 2 slaapkamers, garage en mooie stadstuin met toegang naast de woning. De woning is zeer goed onderhouden en energiezuinig. Ook is deze voorzien van een recente ATAG condensatieketel en blanco elektrische keuring.

Indeling:
GLV: Inkomhal (6m²) voorzien van gastentoilet (2m²) - Lichtelijke leefruimte (24m²) met aansluitende recent vernieuwde open keuken (12m²) met inbouwtoestellen - berging/technische ruimte (5m²) - garage met elektrische sectionale poort (17m²).

Op verdiep bevinden zich 2 ingerichte slaapkamers (12m² - 17m²) waarvan 1 slaapkamer met toegang tot de geïsoleerde zolder (9m²) - Recent vernieuwde badkamer (7m²).

Naast de woning bevind zich een tuinpoort die doorgang verleent naar de zonnige, aangelegde tuin (210m²). De woning is gelegen in een zeer rustige en groene omgeving met aan de achterzijde een grasweide voorzien van speeltoestellen.

Pluspunten:
- Instapklaar!
- Energiezuinig en blanco EK
- Rustige ligging op een boogscheut van stadscentrum
- Recente condensatieketel
- Vernieuwde, ingerichte keuken

Meer info of een vrijblijvend bezoek? Contacteer ons op het nummer 0499/87.30.36 of stuur een mailtje naar thijs@partnersinvastgoed.be. Tot snel!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed