U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verkocht

8900 Ieper

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

IN OPTIE: GERENOVEERDE WONING MET 3 SLPKS, TUIN EN GARAGE (360m²)

IN OPTIE: GERENOVEERDE WONING MET 3 SLPKS, TUIN EN GARAGE (360m²)

Deze woning werd in 2022 tot in de puntjes gerenoveerd. De woning werd volledig gestript en er werd een aanbouw gebouwd.
Alle elektriciteit, schrijnwerk, riolering, isolatie, keuken, badkamer, ... werden vernieuwd. Er werd ook een nieuwe garage gebouwd achteraan de woning die toegankelijk is via de Oude Kortrijkstraat. De woning ligt in de nabijheid van school, kinderopvang, winkel, sportcentrum en heeft een vlotte verbinding met de A19. De plannen van de woning kan u downloaden op onze website onder "Documenten".

Indeling:

Glv: inkomhal (5.50m²) - apart toilet met handwasbakje (1m²) - open ingerichte keuken met vaatwas, heteluchtoven, microgolf, frigo en spoelbak +1/2 (8.35m²) - keukenberging (2.30m²) - ruime living (52m²) met schuifraam die toegang geeft tot het terras in blauwsteen (16m²) - tuin met ruime garage met sectionale elektrische poort (5.25m x 4.15m)

Verdieping 1: ruime slaapkamer (15.50m²) - badkamer met inloopdouche en dubbel lavabomeubel (10.20m²) - wasruimte (4.00m²)

Verdieping 2: slaapkamers 2 en 3 (12.20m² - 10.55m²)

Extra: 5. 000l regenwater aanwezig - overal hoogrendementsglas - overal c.v. op aardgas met condensatieketel - blanco elektrische keuring - vloer, dak en muurisolatie - Epb in opmaak


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed