U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verkocht

8900 Ieper

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

INSTAPKLARE HALFOPEN WONING MET 3 SLAAPKAMERS, TUIN EN GARAGE.

INSTAPKLARE HALFOPEN WONING MET 3 SLAAPKAMERS, TUIN EN GARAGE.

In een rustige en kindvriendelijke wijk vlakbij de Capucienenstraat en op wandelafstand van tal van voorzieningen (basisschool, bakkerij, bushalte, station) treffen we deze instapklare halfopen woning. Het pand werd reeds voorzien van dubbele beglazing, deels in PVC en deels in hout. Daarnaast wordt het pand volledig verwarmd met centrale verwarming op aardgas met radiatoren. In onderstaande wordt de indeling toegelicht alsook enkele troeven van het pand.

INDELING
Gelijkvloerse verdieping: inkomhal (6,28 m²), berging (5 m²) en inpandige garage (28 m²) met voorziening voor wasmachine - droogkast en op maat gemaakte kasten. Er is ook nog een veranda (7 m²).
1ste verdieping: hal met apart gastentoilet, woon- en eetkamer met houthaard (24 m²). Aanpalend vinden we de keuken (6 m²) met keramische kookplaat, dampkap, oven en koelkast. De keuken biedt een zicht op de tuin.
2de verdieping: nachthal, 3 slaapkamers ( 14 - 12 - 8 m²) en badkamer (3 m²) met douche, enkelvoudige wastafel en toilet.

TROEVEN
+ Tuin met tuinhuis (14 m²)
+ Ruime garage en inrit naast de woning met poort
+ Trap met stoellift
+ ...

Meer informatie of een vrijblijvend bezoek?
0470/43.78.21 of mail eden@partnersinvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed