U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
deluxe

Helaas, dit pand is verkocht

8900 Ieper

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

IN OPTIE!! ARCHITECTENWONING MET 4 SLPKS, TUIN EN BIJGEBOUW

IN OPTIE!! ARCHITECTENWONING MET 4 SLPKS, TUIN EN BIJGEBOUW

Op zoek naar een pareltje? Deze verrassend ruime woning te Sint-Jan (Ieper) getekend door architect Inge Desmet zal u zeker bekoren.
Kosten noch moeite werden gespaard om deze woning om te toveren tot een staaltje van toparchitectuur.

Het polyvalent bijgebouw met een oppervlakte van 59m² werd voorzien van een enorme glaspartij die de zon binnentrekt en beschikt bovendien over water, electriciteit en afvoer zodat u er bv. een buitenkeuken/bar kan plaatsen. Verder werden er inbouwkasten voorzien in de ganse inkomhal en keuken zodat alles strak blijft. Het SONOS entertainment systeem voor zowel binnen als buiten zijn inbegrepen. De robotmaaier zal u de nodige tijd besparen zodat u optimaal kunt genieten van de woning. Er werd gekozen voor strakke deuren op plafondhoogte met het NO-HANDS systeem.

Op energetisch vlak werd gekozen voor het slimme NEST systeem en werd de woning volledig geïsoleerd.

De tweede voordeur dient als praktische ingang tot de ruime fietsenberging/bijkeuken/berging zodat u de woning.

Indeling:

Glv: inkomhal voorzien van inbouwkasten (11m²) - ruime living (40m²) met schuifraam die toegang geeft tot de tussentuin - open ingerichte keuken met vaatwas, inductie-kookplaat met geïntegreerde dampkap, ruime frigo, dubbele spoeltafel, wifi gestuurde heteluchtoven en combi-microgolf (19m²) - polyvalent bijgebouw - zuidoostgerichte tuin met zonneterras (82m²) - apart toilet met handwasbakje - fietsenberging/bijkeuken/berging (12.5m²)

Verdiep 1: nachthal - 2 ruime slaapkamers (17.40m² - 14.70m²) en 1 kleine slaapkamer/bureau (8.45m²) - badkamer met inloopdouche en wastafel (2.5m²)

Verdiep 2: master slaapkamer met badkamer met ligbad, inloopdouche, 2 wastafels en een toilet (48m²)

Verdiep -1: droge kelder (52m²)

Extra: overal c.v. op aardgas met condensatieketel - in een straal van 150m vind je een school, winkel, beenhouwer, frituur - vlotte verbinding met de A19


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed