U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verkocht

8900 Ieper

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

OPEN KIJKDAG ZATERDAG 07 MAART VAN 14H00-16H00

RUIME GERENOVEERDE STADSWONING MET 3 SLPKS, 2 TERRASSEN EN DUBBELE GARAGE OP 100M VAN DE GROTE MARKT

Opgelet: De garage is niet inbegrepen in de huidige verkoopprijs. De kostprijs voor de dubbele garage is 45.000€. De garage wordt ook niet apart verkocht.

Deze woning met maar liefst 190m² bewoonbare oppervlakte en een dubbele garage van 48m² op 20m van de woning werd in 2013 volledig gerenoveerd. De woning werd o.a. voorzien van c.v. met condensatieketel op aardgas. De daken, vloeren en muren werden geïsoleerd. Er werd overal schrijnwerk in aluminium geplaatst met hoogrendementsbeglazing. De volledige elektrische installatie werd ook vernieuwd waardoor er een blanco elektrische keuring aanwezig is.

Indeling:
Gelijkvloers: inkomhall (11m²) - ruime living met open ingerichte keuken met vaatwas, inductie kookplaat, frigo, aparte vriezer, microgolf, oven en spoelbak +1/2 in inox (50m²) - keukenberging (3.5m²) - apart toilet - wasruimte (7m²) met voorziening voor inloopdouche (enkel nog kraanwerk + douchekop te monteren) - koer (10m²) met buitenberging (2m²)

Verdieping 1: 2 ruime slaapkamers (22m² - 13m²) + zuidwestgericht dakterras (26m²)

Verdieping 2: 3de slaapkamer (13m²) met voorziening voor airco - dressing - badkamer met douchecel, ligbad, dubbel lavabomeubel en toilet (11m²)

Verdieping 3: geïsoleerde zolder (16cm) bereikbaar via valtrap (14m²)

Verdieping -1: droge kelder (15m²)

Extra: nieuwe dakpannen + zinkwerk (2018) - dak garage vernieuwd + nieuwe poort (2018) - steenputwater aanwwezig - parlefoon - in elke slaapkamer distributie + utp aanwezig - overal c.v. op aardgas met condensatieketel op aardgas van Buderus


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed