U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verkocht

8900 Ieper

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

INSTAPKLARE WONING MET 3 SLPKS, APARTE GARAGE EN ZUIDGERICHTE TUIN

Nabij het centrum van Ieper vinden we in een rustige woonwijk deze instapklare woning op 403 m². Deze woning is overal voorzien van dubbele beglazing en over de hele woning voorzien van centrale verwarming op aardgas. Daarnaast werd het volledige dak van de woning alsook de dakgoten recentelijk nog vernieuwd. Verder beschikt deze waardevolle eigendom ook nog over een aparte grote garage die een toegang heeft achteraan de zuidgerichte tuin.

PROFITEER NOG VAN DE WOONBONUS EN PLAN SNEL EEN BEZOEK IN AAN DEZE INSTAPKLARE WONING...

Indeling:
-Gelijkvloers: inkomhal (7 m²) met een apart toilet - zeer lichtrijke woonkamer met de aansluitende open keuken - ruime berging (12 m²) die voorzien is van aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast - droge kelder (9 m²)

-Verdiep : 3 slaapkamers ( 8 m² - 10 m² - 15 m² ) - badkamer (2 m²) voorzien van een inloopdouche en een enkele lavabo met meubel

- Zolder : via de vaste trap bereiken we de in te richten zolderruimte (momenteel in twee ruimtes die gescheiden wordt door een gyproc wand). Deze ruimte kan perfect ingericht worden als een bijkomende ruime slaapkamer. Het dak werd recentelijk volledig vernieuwd en is ook volledig geïsoleerd.

-Achteraan: zuidgerichte tuin met een groot zonneterras - bijhorende tuinberging voor het opbergen van tuinmateriaal etc. - achteraan de tuin is er ook nog een toegang naar de grote garage.

Extra's : rolluiken op gelijkvloers - stadswater en regenwater - cv op aardgas - dak is geïsoleerd

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, contacteer Matthias via 0491 73 78 35 of via matthias@partnersinvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed