U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verkocht

8900 Ieper

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

GERENOVEERDE STADSWONING MET APART VERHUURBARE STUDIO, GARAGE EN ZONNEPANELEN

GERENOVEERDE STADSWONING MET APART VERHUURBARE STUDIO, GARAGE EN ZONNEPANELEN

Deze prachtige woning bevind zich in het stadscentrum van Ieper, de woning is voorzien van al het comfort. Op vlak van energie scoort de woning ook (EPC 193), zo liggen er ook 18 zonnepanelen op het dak van de studio. De zonnepanelen zijn nog onder de regel van de certificaten en er worden per jaar ongeveer 4 certificaten twv 330 euro verkregen.

De woning is uitgerust met kwalitatieve materialen. De open keuken is voorzien van een Amerikaanse koelkast, een inductiekookplaat, oven en een vaatwasser. De woning beschikt over 2 ruime slaapkamers en een ruime badkamer. De woning en de studio worden gescheiden door de binnenkoer.
De studio ligt boven de garage die bereikbaar is via de achterliggende Pennestraat. De garage is voorzien van aansluiting wasmachine, grote wandkast, spoelbak, elektrische poort en de installatie voor de zonnepanelen. De studio beschikt over centrale verwarming, keuken, inbouwkasten, wc en alle hedendaags comfort.

Indeling:

Woning:
Glv: Inkom (2m²) - living (28.5 m²) - eetkeuken (18.30 m²) - berging (3 m²) - wc (1.35 m²) - binnenkoer (55 m²)

Verdieping 1: slaapkamer (19 m²) - badkamer met bad, toilet, douche en wastafel (11 m²) - nachthal (3 m²) - vergund maar nog niet aangelegd dakterras (22 m²)

Verdieping 2: slaapkamer 2 (20 m²) - nachthal (3 m²)

Studio + garage:
Garage: 36 m²
Studio: nachthal (2m²) - wc (1.34 m²) - slaapkamer met inbouwkast (11.8 m²) - keuken + leefruimte ( 20 m²)

Voor meer info of een plaatsbezoek, contacteer dossierbeheerder Michiel Van Bruwaene op 0493/ 65.71.96 of via michiel@partnersinvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed