U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verkocht

8900 Ieper

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

NIEUWBOUW WONING MET 3 SLPKS, CARPORT EN ZONGERICHTE TUIN

NIEUWBOUW MET 3 SLPKS, CARPORT EN ZONGERICHTE TUIN.

Deze uitermate stijlvolle en energiezuinige nieuwbouwwoning werd gebouwd in 2011 en heeft een kadastraal inkomen van 491, dus kan worden aangekocht onder klein beschrijf.

Alles is nieuw en een post-interventiedossier is voor handen.

Indeling: Gelijkvloers: Inkom (6,1m²) met gastentoilet (1,4m²) en trap naar boven. Ruime 'doorzon'-leefruimte (28,7m²) met open keuken (10m²), ingericht met koelkast, gasfornuis, combi-oven,... Een berging (3,5m²) én een aparte waskamer(7m²). Mooi zongerichte terras en tuin met toegang voor fietsen via een weggetje langs achter. In het tuinhuis (6m²) kunnen de fietsen terecht.
Verdiep 1: 3 slaapkamers (14 - 10 - 12,2m²) waar cv aanwezig is, apart toilet (1,5m²), badkamer (7m²) met dubbele lavabo, douche en ligbad.
Verdiep 2: bergzolder

Plannen van de woning zijn terug te vinden tussen de foto's.

Het EPC is 156 kWh/m²!. De CV-ketel is een condensatieketel op gas, ventilatie systeem-C (roosters in ramen), regenwaterput van 10.000L, totale perceeloppervlakte is 214m² en klein beschrijf 5% is mogelijk (KI 491). Elektriciteit is blanco gekeurd. Verder geniet de woning nog van resterende jaren aansprakelijkheid van de aannemer als zijnde 'garantie' op de woning.

Voor rechtstreeks contact kunt u rechtstreeks terecht bij dossierbeheerder Louis Vandermarliere op 0494/941574 of via louis@partnersinvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed