U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verkocht

8900 Ieper

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

GERENOVEERDE WONING (2017) MET 3 SLPKS, TUIN EN UITWEG ACHTERAAN + HUURGARAGE

GERENOVEERDE WONING (2017) MET 3 SLPKS, TUIN EN UITWEG ACHTERAAN + HUURGARAGE

Deze woning werd tot in de puntjes gerenoveerd met kwalitatieve materialen.
U kan een leegstaande garage (nr.6) huren aan de overkant van de straat tegen 55€/maand.
De garage meet 3.40m x 5.60m.

Door een grondige isolatie van vloer, muren, plafonds en hellend+plat dak in combinatie met een nieuwe c.v. installatie op aardgas met een zuinige condensatieketel komen we aan een EPC-waarde van 114kwh/m². Zowel in de binnenmuren als de plafonds werd tevens geluidsisolatie gebruikt.

Indeling:

Glv: inkomhall (7m²) met een wasruimte (5m²), gastentoilet met wastafel en een koele berging (4m²) nabij de keuken - zonnige living met open ingerichte Scandinavische keuken (37m²) bestaande uit een vaatwas, combi-oven, frigo met diepvriesvak, inductie-kookplaat, werkblad in voleik en spoelbak +1/2 alles van BOSCH - het dubbel opendraaiende raam in de living geeft toegang tot het terras en de aangelegde tuin (200m²) die zuidoostgericht is en die toegankelijk is via de uitweg langs het Bijlanderpad

Verdiep 1: nachthall - 2 slaapkamers (13,5m²-13m²)

Verdieping 2: 1 slaapkamer (13,5m²) - prachtige badkamer met losstaand bad, meubel met losstaande waskommen en spiegel, inloopdouche in blauwsteen uitgewerkt met koperen douche en toilet (12m²)

Verdiep -1: de woning is volledig onderkelderd

Extra: blanco elektrische keuring zonder inbreuken (volledig nieuwe installatie) - laag beschrijf 5% mogelijk KI 349 - tot. opp. 280m² - living, nachthall + alle slaapkamers voorzien van parket in Franse eik - inkom, keuken en terras in natuursteen - slimme NEST thermostaat - SONOS geluidsinstallatie - dag/nachttarief - nieuw schrijnwerk Deceuninck (draai/kip) met hoogrendementsglas - nieuwe riolering - waterafstotende hydrofuge op voorgevel met 10 jaar garantie - gelegen nabij school, bakker, beenhouwer, winkels, kinderopvang, ring Ieper, ...






Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed