U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verkocht

8900 Ieper

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

Woning met 4 slaapkamers stadstuin in centrum Ieper.

ZATERDAG 20/06 OPENKIJKDAG VAN 14H TOT 17H.

WEES WELKOM OM DIT PAND VRIJBLIJVEND TE BEZOEKEN.

Deze woning is gelegen op het Minneplein 3 te Ieper. Een zeer rustige buurt met veel parkeergelegenheid, dicht van winkels en scholen.

Er zijn 4 slaapkamers, een bureau, dressing en een waskamer. Er zijn badkamers en 2 toiletten.

De woning doet momenteel dienst als Bed & Breakfast, maar kan zeker ook dienst doen als gewone woning.
In deze straat in het centrum van Ieper is zeker voldoende parkeergelegendheid, maar vroeger was de woning eigenlijk een bel-etage met garages op het gelijkvloers. Structureel is het perfect mogelijk om deze garages er opnieuw te maken en nog voldoende woonoppervlakte te hebben. Op Google streetview kunt u trouwens de oorspronkelijke constructie nog zien.

Met 7 kamers (14m² tot 21m²) en een gezellig stadstuintje, heeft dit pand een capaciteit van 12 personen. Op het eerste verdiep zijn 4 kamers, uitgerust van een eigen sanitair deel met douche. Op het 2de verdiep bevindt zich het privé gedeelte met 3 slaapkamers.
Momenteel zijn 4 kamers verhuurd en nu al, heeft de B&b een terugverdientijd van minder dan 10j door jaarlijks meer dan 280 verhuringen. Na het derde volledige werkjaar, kunnen we al spreken van een gevestigde waarde in de omgeving, met een vast klantenbestand en reeds reserveringen over het hele jaar. Een rendabele investering dus!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed