U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
deluxe

Helaas, dit pand is verkocht

8951 Dranouter

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

VILLA MET LOODS IN AMBACHTELIJKE ZONE

VILLA MET LOODS IN AMBACHTELIJKE ZONE

De indeling van deze woning kunt u terugvinden op de plannen tussen onze foto's. Vanuit uw zetel geniet u trouwens van een prachtig zicht op de Kemmelberg!

Gelegen in ambachtelijke zone, dus er is een productie of ambacht mogelijk in deze loods. De loods zou eventueel ook nog apart kunnen verhuurd worden als mooie opbrengst voor uw pand.

De woning zelf is opgesplitst in een gelijkvloers en een loft op het verdiep die onafhankelijk van elkaar kunnen functioneren. De loft heeft trouwens ook een aparte ingang. Dus in principe is kangoeroewonen mogelijk, maar zeker geen must. Het gelijkvloers heeft 3 slpks, en op het verdiep is er 1 slaapkamer. Beide hebben een zeer recente keuken.

Zonneboiler aanwezig. Op het verdiep is de verwarming met een pelletkachel en warmtepomp. Cv op stookolie, EPC 362kWh/m², perceel 1848m² en zongericht. Op het verdiep is de verwarming met een pelletkachel en warmtepomp.

Zéker een bezoekje waard.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed