U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verkocht

8890 Dadizele

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

UITERST MODERNE WONING MET 3 SLAAPKAMERS , GROTE TUIN EN GARAGE

UITERST MODERNE WONING MET 3 SLAAPKAMERS , GROTE TUIN EN GARAGE

Deze uiterst moderne en lichtrijke woning beschikt over domotica en bevindt zich nabij het centrum van Dadizele. Het heeft bovendien een vlotte verbinding met de A19 Ieper - Kortrijk.

De woning bevat een totaal nieuwe uitbouw met een grote open keuken (28 m²) met kookeiland ingericht met toestellen zoals oven, microgolfoven, inductie-kookplaat, dampkap van het merk Brandt en een lichtrijke woonkamer (40 m²) met grote ramen over heel de breedte van de woning en zicht op een nieuw aangelegd terras en tuin en op de basiliek van Dadizele.

Gelijkvloers : inkom met gastentoilet ( 10 m²) en ingemaakte kasten voor de nutsvoorzieningen - grote garage (30 m²) met automatische poort en led-verlichting bij het oprijden - berging/wasplaats (12 m²) - badkamer (8,50 m²) met inloopdouche, ligbad met hydrojets, wastafel en toilet - naastgelegen dressingkast

1ste verdiep : slaapkamer 1 (15,6 m²), slaapkamer 2 (11 m²)

2de verdiep : nieuwe zolderkamer met dressing kasten

Extra: blanco elektrische keuring zonder inbreuken - laag beschrijf 5% mogelijk KI = 511 - totale oppervlakte 555m² - EPC 158kwh/m² - camerabewaking met bijhorend alarm aanwezig

Deze woning geniet alle comfort en straalt het WAUW-effect uit!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed