U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
deluxe

Helaas, dit pand is verkocht

8970 Poperinge

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

RENINGELST - Recente (2007), alleenstaande villa met garage, 3 slaapkamers en bijgebouw gelegen op een perceel van 600m²!

RENINGELST - Recente (2007), alleenstaande villa met garage, 3 slaapkamers en bijgebouw gelegen op een perceel van 600m².

Deze recente, alleenstaande woning is gelegen in een groene, residentiële wijk aan de rand van Reningelst. De woning is volledig instapklaar en voldoet aan de hedendaagse energienormen. De woning is voorzien van een garage en aanpalende carport, 3 slaapkamers en een zonnige aangelegde tuin met bijgebouw. De woning is tevens voorzien van 12 zonnepanelen, 15.000l regenwater en waterontharder.

Indeling
Gelijkvloers:
Inkomhal met apart toilet (8,75m²) - Ruime open leefruimte (27,5m²) - Volledig ingerichte keuken voorzien van inbouwtoestellen (12,4 m²) - Wasplaats/berging (7,7 m²) - Garage (14,2 m²) met technische ruimte.

Verdiep+1:
Volledig geïsoleerde zolderruimte (168 m²)

De woning is voorzien van een zonnige, aangelegde tuin met terras. In de tuin vinden we ook een volledig ingericht bijgebouw met zonneterras.

Pluspunten:
==> Gunstig EPC-label: label B
==> Rustige, residentiele ligging
==> Recent en volledig instapklaar
==> Zonnige tuin met ingericht bijgebouw
==> 12 zonnepanelen en waterontharder
==> 15.000l regenwater
==> ....

Meer info of een vrijblijvend bezoek? Contacteer ons op het nummer 0499 87 30 36 of stuur een mailtje naar thijs@partnersinvastgoed.be. Tot snel!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed