U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
deluxe

Helaas, dit pand is verkocht

8980 Beselare

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

INSTAPKLARE VILLA MET 6 SLPKS, TUIN EN DUBBELE GARAGE (1340m²)

INSTAPKLARE VILLA MET 6 SLPKS, TUIN EN DUBBELE GARAGE (1340m²)

Deze goed onderhouden woning met prachtig aangelegde tuin en 2 zonneterrassen beschikt over een vrij zicht op de achtergelegen weide met paarden. De woning is bovendien vlot bereikbaar via de A19 (2km) en op 400m vinden we een school en diverse winkels.

Indeling:

Glv: inkomhal (8m²) - ruime zonnige living (29m²) met vloer in bourgondische natuursteen en zithoek (18.60) in parketvloer met gezellige houtkachel - volledig ingerichte en ruime eetkeuken met granieten werkblad bestaande uit een vitro-keramische kookplaat, frigo, dubbele spoelbak met afdruipvak en een elektrische oven (25m²) - berging/wasplaats met douchecel en wastafel (19m²) - apart toilet met handwasbakje - bureau (9.30m²) - 2 terrassen met zowel de ochtend- en avondzon die rechtstreeks toegankelijk zijn vanuit de living en de zithoek (40m² - 30m²) - voor- en achtertuin aangelegd door een landschapsarchitect met vijver en tuinhuis (15m²) die voorzien is van electriciteit - dubbele garage met aparte fietsenberging (37.50m²) - oprit in arduin voor 2 wagens

Verdiep 1: nachthal - 6 slaapkamers (15.75m² - 11.50m² - 11.50m² - 9.75m² - 9.60m² - 8.75m²) - badkamer met ligbad, enkel lavabo-meubel met spiegelkast, douchecel en toilet (11m²)

Verdiep 2: geïsoleerde zolder die bereikbaar is via een valtrap

Verdiep -1: droge kelder (8m²) met een hoogte van 2 meter

Extra: c.v. op aardgas met hoogrendementsketel - muur- en dakisolatie - 20.000L regenwater - extra kruipkelder aanwezig - videofonie - blanco elektrische keuring zonder inbreuken geldig tot 2044


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed