U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verkocht

8900 Ieper

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

HANDELSPAND + WONING MET 3 SLAAPKAMERS, RUIME BADKAMER EN KOER IN EEN VAN DE MEEST GEGEERDE STRATEN VAN IEPER

HANDELSPAND + WONING MET 3 SLAAPKAMERS, RUIME BADKAMER EN KOER IN EEN VAN DE MEEST GEGEERDE STRATEN VAN IEPER

Voor wie op zoek is naar een woning met een handelsruimte in het centrum op een uitstekende locatie, is dit een voltreffer. Zo hebben we een paar 3D- tekeningen gemaakt hoe de handelszaak voor andere doeleinden kan gebruikt worden zoals een café of bistro.

Dit gebouw is hiervoor uitermate geschikt omdat de mogelijkheid bestaat om een permanent terras te plaatsen achteraan(50 m²). Zo is er ook een extra opbergruimte achteraan het terras.

Deze waardevolle eigendom beschikt over handelsruimte (44 m²) met een in het oog springende etalage op een zeer commerciële ligging en tevens op 150 m van de Grote Markt . Verder heeft deze zeer ruime woning overal dubbele beglazing en centrale verwarming en bevindt zich op een perceel van 141 m².

De woning en de handelsruimte hebben beide een aparte inkom wat het mogelijk maakt om de handelsruimte apart te verhuren (geschatte huurprijs 1000 €). In de woning zelf is er een ruime keuken die voorzien is van al het hedendaags comfort, de living is een ware balzaal met een prachtige parket vloer en een gezellige open haard.

Op de 2de verdieping vindt u 3 ruime slaapkamers alsook een ruime badkamer met een dubbele wastafel en een bad. De woning is voorzien van een ruime zolder die kan ingericht worden als een unieke kamer, het dak is al voorzien van een onderdak.

Indeling:

Glv: handelsruimte ( 44 m²) - inkom woonruimte (9 m²) - trappenhal (10 m²) - bureau ruimte/ opslagruimte (15 m²) - bijkeuken (15,5 m²) - stadskoer met 2 mogelijke ingangen (23,5 m²)

Tussenverdiep: wasruimte( 15 m²)

Verdiep 1: nacht hal (12 m²) - wc (1,5 m²) - living (44 m²) - keuken die uitgerust is met een dubbele spoelbak, oven, microgolf, vaatwasser, koelkast en een eettafel ingebouwd in de keuken voor 4 personen (15 m²)

Verdiep 1,5: mogelijkheid tot het maken van een dakterras (15 m²)

Verdiep 2: nacht hal (15 m²) - wc (1 m²) - kamer 1 (18 m²) - kamer 2 (15,8 m²) - kamer 3 (11,5 m²) - badkamer (5,5 m²)

Verdiep 3: zolderruimte (40 m²)

Verdiep -1: kelder ( 36 m²)

Voor meer info of een plaatsbezoek, contacteer ons op het nummer 057/21.93.36 of via mail info@partnersinvastgoed.be

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed