U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
business

Helaas, dit pand is verkocht

8900 Ieper

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

GERENOVEERDE HORECAZAAK OP DE GROTE MARKT VAN IEPER

GERENOVEERDE HORECAZAAK OP DE GROTE MARKT VAN IEPER

TOPLOCATIE!!!

In 2019-2020 werd de horecazaak volledig gerenoveerd. Alle elektriciteit, vloeren, afvoer, plafonds, electriciteit, pleister- en schilderwerken... werden vernieuwd. Het pand kan ook dienen als winkel of kantoor.

Boven de zaak is er nog een appartement met 4 slaapkamers en een dakterras. Dit werd reeds volledig gestript en toevoer elektriciteit/verwarming en afvoeren werden voorzien.

A/ De horecazaak heeft op het gelijkvloers een vloeroppervlakte van 108m². Verder is er nog een toilet man/vrouw op dit gelijkvloers. Beneden is er nog een zaaltje voorzien voor bv. groepen van 42m².

De zaak beschikt ook over een droge kelder (36m²) waar er een nieuwe koelcel en een nieuwe vriescel voorzien is van elk 3,85m² binnenmaat.

B/ Het casco-appartement bestaat uit een living (40m²) - keuken (16m²) - zuidgericht dakterras (22m²) met terrasberging (25m²) - 4 slaapkamers (26m² - 21m² - 18m² - 21m²) - bureau (17m²) - badkamer (6m²)


Extra: het EPC is dat van voor de renovaties - regenwater aanwezigNiet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed