U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
business

Helaas, dit pand is verkocht

8650 Merkem

Omschrijving

CENTRAAL GELEGEN HANDELSPAND MET WOONST EN TE RENOVEREN STUDIO.

Aanschouw onze 3D-visualisaties voor een optimale inleving in dit pand. Er zijn heel wat mogelijkheden met dit karaktervol en tevens goed gelegen pand.

In het centrum van Merkem is dit uniek gerenoveerd hoekpand gelegen die bestaat uit een handelspand, bijhorende woonst en aparte studio.

In 2016 werd deze goedgelegen hoekwoning gerenoveerd hierbij werd het dak volledig vernieuwd. Daarnaast werden de muren en tussenplafonds geïsoleerd, werd de elektriciteit vernieuwd en werd er overwegend dubbele beglazing en hoogrendementsglas voorzien. Verder is er ook centrale verwarming voorzien via een pelletkachel.

Aan de voorzijde van dit karaktervol pand is er een zuidgericht terras gelegen die tevens vergund is.

Er is zowel stadswater als regenwater voorzien ( 2 x 3000 l).

Het handelspand heeft door zijn ligging en indeling ook heel wat mogelijkheden als eethuis, frituur, bistro,...

De woning is als volgt ingedeeld:
- Gelijkvloers: ingerichte handelsruimte die momenteel als tea-room wordt uitgebaat – een ingerichte keuken – een berging met voorzieningen voor uw wasmachine en droogkast, die tevens de ingang is naar de bovengelegen studio – een grote garage die plaats biedt voor 2 auto’s – toiletten voor zowel vrouwen, mannen als minder-validen – een badkamer voorzien van een inloopdouche en lavabo – een binnenkoer – droge kelder

- Verdiep: 2 ruime slaapkamers - een ruime living waarin nog ruimte is voor het voorzien van een open keuken

- Zolder: Zeer ruime geïsoleerde zolder bereikbaar via een vaste trap met de mogelijkheid om er meerdere kamers te creëren.

De studio is volledig te renoveren en als volgt ingedeeld: Een ruime slaapkamer – een woonkamer – een keukenruimte – een badkamer

Deze studio heeft reeds een apart huisnummer en is dus ideaal met het oog op een latere verhuur.

Extra’s: Centrale ligging – parkeermogelijkheden aan de overkant van dit unieke pand - isolatie muren en tussenvloeren – vernieuwd dak – elektriciteit vernieuwd - centrale verwarming – stadswater en regenwater (2 x 3000 l)

Voor bijkomende informatie of een bezoek ter plaatse, contacteer Matthias via 0497 64 13 80 of matthias@partnersinvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed