U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
business

Helaas, dit pand is verkocht

8900 Ieper

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

CASCO HANDELSPAND (216 m²) IN CENTRUM IEPER MET TUIN (36 m²)

CASCO HANDELSPAND (216 m²) IN CENTRUM IEPER MET TUIN (36 m²)

Dit casco handelspand (216 m²) bevindt zich op een AAA locatie in het hart van het commerciële/ bruisende Ieper.
Dit ruime handelspand is perfect voor een horeca zaak in het 'O' zo gezellige Ieper. Over de kwaliteit van de locatie valt niet te twisten. Enkele van de vele troeven van het pand zijn: het uitzicht op de op 1 na grootste markt van het land, de grote getallen toeristen die dagdagelijks afzakken naar Ieper, de vele evenementen die plaatsvinden op de markt, de mogelijkheid om zowel aan de voorkant als de achterkant een vast terras te voorzien,...

Met het pand zelf kunt u alle mogelijke richtingen uit, dit is het grote voordeel en ook de reden waarom het Casco wordt afgeleverd.
Het handelspand bestaat uit 2 verdiepen waarvan het gelijkvloers bestaat uit 28 m² nieuwbouw en 98 m² bestaand wat zorgt voor een totale opp. op de gelijkvloers van 126 m². Op de tussenverdieping is er ook nog 90 m² aan polyvalente ruimtes.

Er is ook de mogelijkheid om het pand te huren voor 2710€ per maand.


Indien u meer informatie wilt of een plaatsbezoek da kunt u altijd contact met ons opnemen via: info@parntersinvastgoed.beNiet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed