U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
business

Helaas, dit pand is verkocht

8980 Beselare

Omschrijving

GOED DRAAIENDE BROODJESZAAK MET RECENT GERENOVEERD APPARTEMENT

GOED DRAAIENDE BROODJESZAAK MET RECENT GERENOVEERD APPARTEMENT

Indeling gebouw :

* Broodjeszaak : modern ingerichte zitruimte van 55 m² met werkgedeelte, aparte toiletten ( man-vrouw-privé), keukenruimte ( 27 m²) met koelkasten, rekken, ovens, werkbladen enz... en extra werkruimte (20 m²) waar verschillende diepvriezers staan, daarnaast vinden we nog een extra ruimte (9 m²) voor voorraad en de garage (21,5 m²) huidig ingericht als bergruimte, kleine open/gesloten koer waar vuilnisbakken kunnen staan (6 m²)

* Gerenoveerd en volledig afgewerkt appartement momenteel verhuurd :

Indeling : heel mooie inkom met trap (16 m²), overloop, lichtrijke woonkamer (50 m²) met open keuken en toestellen, 2 ruime slaapkamers (12,5 m² + 12,30 m²), ingerichte badkamer met douche en lavabo meubel, berging voorzien voor wasmachine

Heel strategische ligging aan afrit van A19 richting Geluveld/Beselare en nabij ambachtelijke zone die aan het uitbreiden is. Op wandelafstand van het centrum van Beselare.

De volledige inrichting van de broodjeszaak alles inbegrepen bedraagt € 40.000 dit bedrag zit niet in de prijs van het gebouw inbegrepen.

Het appartement is verhuurd aan 600 Euro.

EPC213 (Wg,Gvkr,Gdv,Gvv,Gvg)

Voor meer info, contacteer Joke Vanneste 0491 73 78 35 of pivjoke@telenet.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed