U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
deluxe

Helaas, dit pand is verkocht

8957 Mesen

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

IMPOSANT HERENHUIS MET 5 SLPKS EN ZONNIGE TUIN

IMPOSANT HERENHUIS MET 5 SLPKS EN ZONNIGE TUIN

In het pittoreske heuvelland ligt de kleinste stad van België, Mesen genaamd. Hier treft U dit prachtig pand aan die in een kort verleden dienstig was als Bed and Breakfast. Het is gekend als het voormalig klooster "Cloître Saint-Joseph".
Laat U meeslepen in de rijke geschiedenis van het pand met zijn prachtige binnentuin. Tal van historische elementen werden bewaard. Aan de overkant van de straat zijn er een 10-tal parkeerplaatsen.

Indeling:
Glv: inkomhall (6m²) - apart toilet - ontvangstruimte (25m²) - living met eetplaats (37m²) - keuken (20m²) - bureau (29m²) - wasruimte (17m²)

Verdiep 1: 5 grote slaapkamers (19m² - 19m² - 18m² - 17m² - 16m²) waarvan 4 met on-suite badkamer (18m²-11m²-9m²-8m²) - bibliotheek/studiekamer (46m²) met zicht op tuin

Verdiep 2: ruime zolder toegankelijk via vaste trap met tal van mogelijkheden

Extra: laag beschrijf 5% mogelijk KI 745 - centrale verwarming op aardgas met condensatieketel - hoogrendementsglas - centrale ligging op 50m van de Grote Markt - op 10min van Ieper, Kemmel en 15min van Poperinge


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed