U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verkocht

8900 Ieper

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

AUTHENTIEK HERENHUIS MET 6 SLAAPKAMERS, STADSTUIN EN OPTIONELE GARAGE

AUTHENTIEK HERENHUIS MET 6 SLAAPKAMERS, STADSTUIN EN OPTIONELE GARAGE

Onze vastgoedvideo kan via volgende link bekeken worden https://bit.ly/42yf8sx

De vermelde prijs is een vanaf prijs. Elk bod vanaf deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die de keuze heeft om het bod al dan niet te aanvaarden!

Deze prachtige ruime woning met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 271m² ligt op 100m van de Grote Markt en 50m van de Menenpoort. Van zodra je buitenwandelt zie je de groene long van Ieper nl. de historische Vestingen. De woning is tevens geschikt voor vrij beroep, B&B, restaurant, ...

De optionele garage grenst aan de achterkant van de stadstuin. De garage kan aangekocht worden en er kan een doorgang gemaakt worden naar de tuin van de woning!!!

Indeling:

Glv: inkomhal met authentieke vloer en prachtige dubbele deur (16m²) - leefruimte met hoge authentieke plafonds (40m²) - bureau/wachtzaal (15m²) - keuken (18,75m²) - ruime zongerichte stadstuin die na het verwijderen van de koterijen 70m² groot kan zijn

Verdieping 1: ruime nachthal - 4 ruime slaapkamers (19.50m² - 19m² - 19m² - 15.25m²) - badkamer met ligbad, lavabo en toilet (5,5m²)

Verdieping 2: ruime nachthal - slaapkamers 5 en 6 (18.50m² - 15.35m²) - 2 aparte zolderruimtes
(16m² - 15.50m²) - berging (5.50m²)

Verdieping -1: kelder (14m²)Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed